Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı Gerçekleşti

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında faaliyete başlayan Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü, yeni 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemiz Resim Bölümünü tercih eden aday öğrenciler için gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavını tamamladı.

Eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetlerde kaliteyi ön planda tutan, bilimsel ve sosyal çalışmalarının yanı sıra Sanat ve Tasarım alanında öğrencilerinin gelişmelerine önem veren Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavını başarı ile tamamladı. Geçtiğimiz yıl ikincisi gerçekleştirilen özel yetenek sınavına oranla %100 başvuru ve katılım artışının gerçekleştiği sınavda, Türkiye'nin tüm illerinden katılan aday öğrenciler, 30 kontenjan için yeteneklerini gösterdiler.