RESİM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN “SU AYAK İZİNİZ KAÇ NUMARA?” RESİM SERGİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Resim Bölümü öğrencilerinden Eyüp Bilge, Açelya Bingöl, İlay Bilgesu Aydın, Sinem Bayraktar, Aleyna Sofuoğlu, Gülsüm Güngör, Şahin Kurt, Ulaş Bektaş, İsminur Bağdelen ve Ronahi Aşan'ın, “Yağmur Suyu Hasatı ve Gri Sular” paneli boyunca ürettikleri “Su Ayak İziniz Kaç Numara?” temalı resim çalışmaları gerçekleştirmişlerdi. Geçerli çalışmaların “Su Ayak İziniz Kaç Numara?” sergi açılışı Engelsiz Kafede saat 13:00’de Belediye Başkanı tarafından yapıldı. Sergiye Belediye Başkanı, Tanfer Dinler, Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Elemanları ve öğrencileri katılım sağladı. Tüm öğrencilerin çalışmaları Belediye Başkanı, Tanfer Dinler ve Prof. Nedret Yaşar tarafından gezilerek öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi alındı. Sonrasında Belediye Başkanı tarafından öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi. Ardından gerçekleştirilen Taner Dinler'in "İklim ve Doğaya Farklı Bakış Açısı" isimli söyleşisi gerçekleştirildi.